DÜZCE CUMAYERİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus YILDIZ  2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başlangıcı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve akebinde ülkemizin çeşitli illerinde terörle mücadele sırasında hayatını kaybeden Şehitlerimize Allah´tan Rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Erdemli ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek güçlü bir medeniyet inşa etme eylemidir. Güçlü bir medeniyetin inşasında kilit taşı olan eğitim kurumlarının yaşatılması, öğretmenlerimizin olduğu kadar ailelerin de büyük sorumluluğu vardır. Türkiye´nin çağdaş uygarlık seviyesinin üstüne çıkmasında ülkemizin en büyük gücü genç nesillerimizdir. Bu genç nesiller sorumluluklarının bilincinde olan, akla ve bilime değer veren, sürekli araştıran sorgulayan çalışkan bireyler olarak yetiştirebilirsek güçlü medeniyet olma olma yolunda emin adımlarla ilerlemiş olağız.

Milli Eğitim davamız, her dönemde olduğu gibi, bugün de Türkiye´nin en öncelikli meselelerinden biri olmuştur. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağın gereklerine uygun olarak, fırsat eşitliği içinde, eğitim öğretim imkânlarından yararlanması yönünde Devletimiz yoğun bir çaba göstermektedir.

Bu düşüncelerle, 2016-2017 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize, öğetmenlerimize, velilierimize ve bütün eğitim camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Hükümet Konağı Kat.4 Cumayeri/DÜZCE - 0380 735 31 57

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.